Sabtu, Februari 20, 2021

Instrumental Lagu Melayu Tradisional Asli

Hi! Wow! Sekarang ni di Malaysia ada banyak lagu-lagu instrumental melayu asli tradisional yang sesuai untuk dimainkan semasa majlis perkahwinan/ majlis persandingan/ majlis resepsi. Terutama semasa tetamu telah tiba dan menikmati hidangan atau menunggu ketibaan pasangan mempelai.


Maklumlah tentunya banyak perkara nak dibualkan apabila berjumpa kenalan dan saudara-mara dalam majlis sebegini. Pemasangan lagu-lagu instrumental ini sangat bertepatan dan tidak mengganggu perbualan tetamu yang hadir.


Mungkin dengan alunan muzik isntrumental daripada beberapa lagu yang kami senaraikan di bawah ini boleh menjadikan perkahwinan anda kelihatan serba indah dan penuh dengan memori terindah. Sedikit sebanyak tetamu jemputan yang hadir pun turut terhibur dengan lagu yang boleh membangkitkan mood dan adrenalin ceria mereka.


Jom kita tengok senarai beberapa lagu yang boleh anda pertimbangkan. Kami memilih lagu instrumental kerana ia lebih sedap dan enak didengar sambil mata memberi tumpuan kepada anda yang berada di atas pelamin yang tersergam indah.


0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Adsense

Jumlah Pelawat

Intro

PASYSTEMMURAH.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube

RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © PASYSTEMMURAH.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com