Jumaat, Januari 08, 2021

STAF SAFE KITA JAGA KITA KEKAL TENANG

 Assalamualaikum wbt


Semoga semua pelanggan kami sihat sejahtera hendaknya.


Semenjak ura-ura melaksanakan PKP/PKPB dengan tanpa kelonggaran sepertimana sekarang, ramai pelanggan yang bakal melaksanakan majlis/event pada bulan 1 dan 2 ini menyuarakan hasrat menangguh/menunda majlis/event mereka.


Insyaallah, pihak kami sangat peka dengan situasi semasa. Sebarang penangguhan/penundaan bagi sesuatu majlis/event adalah dibenarkan. Maklumkan saja kepada kami jika pelaksanaan PKP/PKPB melarang aktiviti keramaian/kenduri kahwin dilaksanakan di tempat yang bakal anda langsungkan.


Pihak kami membuka ruang kepada anda semua memberikan tarikh baru pada bila-bila masa sepanjang tahun 2021. Insyaallah, tidak ada kenaikan harga. Malah pelanggan yang membuat tempahan dengan tawaran harga tertentu akan kekal menikmati harga tersebut.


Kekal tenang. Stay safe. Kita jaga kita.


Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan lain.


Terima kasih.

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Adsense

Jumlah Pelawat

Intro

PASYSTEMMURAH.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube

RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © PASYSTEMMURAH.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com