Isnin, Disember 21, 2020

PASYSTEM KARAOKE DEEJAY EMCEE MAJLIS PERKAHWINAN




Majlis sosial dah dibenarkan. Means dah boleh buat kenduri kahwin. Alhamdulillah.


Kepada semua yang nak buat kenduri kahwin, majlis resepsi atau akad nikah, untuk diri sendiri atau ahli keluarga ke, boleh roger abam. Insyaallah servs tiptop daripada abam.


Boleh whatsapp

https://wasap.my/601162099363


Ada kelapangan jemputlah follow Insta

http://www.instagram.com/pasystem.murah


Jika dewan/wedding hall dah ada pa system, maka lebih mudah. Anda hanya perlukan khidmat deejay sahaja. Atau nak lagi proper dan majlis berjalan dengan teratur, gunalah khidmat emcee. Yes, abam menyediakan khidmat deejay dan emcee.


Harga boleh dirunding. Dan paling penting, abam tak pernah mengenakan caj pengangkutan jika majlis di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan dalam Selangor yang berdekatan.


Abam terima tempahan untuk Mini Event, Mini Carnival, Hari Keluarga, Sukaneka, Annual Dinner. Orang kata  Asal Bayar On (ABON). 


Ok bye!

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Adsense

Jumlah Pelawat

Intro

PASYSTEMMURAH.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube

RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © PASYSTEMMURAH.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com